Punts de referència:


Ermita del Remei (Bolvir) - Els Llosers - Torrent dels Estanys - Torrent dels Agustins - Font del carrer dels Segadors - Església de Santa Cecília - Capella de la Mare de Déu de l'Esperança - Font del carrer del torrent dels Agustins - Ermita del Remei.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
5.0 Km1h 30'1,110 m1,196 m81 m81 mFàcilSi---11-08-2021

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


L'excursió proposada avui és una passejada per les immediacions de Bolvir, seguint la ruta número 19 dels senders de Cerdanya, també anomenada "De l'Aigua". Començarem a les portes de l'ermita del Remei i anirem seguint el curs de la sèquia de la Solana, passant pels Llosers i el torrent dels Agustins. Després entrarem al poble de Bolvir on visitarem l'església de Santa Cecília i diferents fonts que trobarem al pas. Ja per acabar tornarem a l'ermita del Remei on tenim aparcat el cotxe.
Trobarem molta aigua a la sèquia i als torrents, però les fonts per beure estan dins el nucli urbà de Bolvir.


Aproximació:


Iniciarem la passejada a les portes de l'ermita del Remei, situada al camí Ral (petita carretera que va de Sant Martí d'Aravó a Bolvir), al costat mateix del conegut hotel La Torre del Remei, prop de la carretera N-260 (de Puigcerdà a la Seu d?Urgell).


Recomanacions: