Es col·loca la base de pasta fullada en un motlle rectangular. Es punxa amb una forquilla i es forneja durant 15 minuts a 180º C.
Mentrestant es prepara una crema pastissera de la següent manera : en un bol es treballen els rovells d'ou, el sucre i la farina. En un cassó es posa a fondre la mantega. Quan s'ha fos s'hi tira la llet i la pell del cítric. Quan arrenqui el bull s'afegeix poc a poc a la barreja d'ous, remenant acuradament. Es torna a tirar tota aquesta barreja al cassó, passant-la per un colador. Es torna a posar al foc molt baix, remenant constantment en moviments de 8 fins que s'espessi. És important que no arribi a bullir. Es treu del foc i es segueix remenant durant un parell de minuts.
S'omple la tarta, que ja estarà freda, amb la crema pastissera i es deixa refredar.
Un cop ben quallada la crema, repartim les fruites per damunt, ben col·locades, alternant els colors i fent el dibuix desitjat.
Per últim, es prepara la cobertura amb l'aigua, el sucre i la gelatina (seguint les instruccions del fabricant, que normalment passa per desfer els ingredients, portar-los a ebullició i deixar reposar un minut abans d'utilitzar). Es rega la tarta amb el preparat i es guarda a la nevera perquè la gelatina agafi cos.