Font de Sant Fèlix


Sant Julià de Vilatorta (Osona )
Coordenades GPS:41.9226,2.3196Clica per veure la ubicació.
Alçada:568 m
Accés:Lliure
Tipus:Natural
Estat:Ben conservada
Cabal:Raja
Última visita:Gener 2017
Caminades:
I-237  Clica per enllaçar amb la caminada I-237.


La font de Sant Fèlix presideix una zona de lleure emplaçada dins el Parc de les Set Fonts, a mitja distància entre la font del Cargol i Les Set Fonts.


Es tracta d'una caseta amb teulada a dues vessants que combina pedra i obra vista. Dins acull el dipòsit de reserva. Al mig de la paret frontal hi trobem un registre metàl·lic que dóna accés al seu interior i al capdamunt una obertura circular per airejar-lo. A sota és on s'hi ubica la sortida de l'aigua a través d'una aixeta de polsador collada a un frontal de ciment rematat amb forma arrodonida que sobresurt lleugerament de la façana principal.

L'espai immediat que queda davant del brollador queda un xic enclotat respecte del parc, amb dos conjunts d'escales que ens permeten baixar-hi i delimitat per dos murets enfrontats, un d'ells amb un banc de pedra per seure que el ressegueix.

L'àrea d'esbarjo està molt ben condicionada, endreçada i ombrejada a l'estiu; disposa de moltes taules i bancs, tant de pedra com de fusta i també d'una zona infantil amb gronxadors i una engrescadora tirolina. Molt a prop hi ha l'Oficina d'Informació Turística.