Font dels Caçadors


Osor (Selva )
Coordenades GPS:41.9475,2.5599 Clica per veure la ubicació.
Alçada:335 m
Accés:Permès, però dins de propietat privada.
Tipus:Natural
Estat:Ben conservada
Cabal:Raja
Última visita:Maig 2018


Emplaçada als afores del poble pel nord-est, darrere les instal·lacions esportives municipals i del càmping Guilleries, molt a prop del camp de futbol. La font queda a només dos metres de la tanca metàl·lica que delimita les instal·lacions esportives municipals, concretament darrere dels antics vestuaris i a tocar de la pista poliesportiva.
El seu accés és senzill, només cal que ens situem a la plaça de la Vila que queda al costat de l'ajuntament i de la carretera GI-542 (també carrer Major). Un cop aquí deixem l'ajuntament i la plaça Major a l'esquerra i trenquem a la dreta pel passeig del Borrell, travessem la riera per un pont i arribem al final del carrer. Aquí fem a la dreta durant uns 150 metres fins que arribem a una bifurcació; defugim el camí que surt per la dreta i girem a l'esquerra, ficant-nos dins de les instal'lacions municipals, on aparquem el vehicle.
Ja a peu i tal com hi hem arribat, a la dreta ens queda l'entrada al càmping que rebutgem, també obviem anar a l'esquerra cap a una zona d'esbarjo arbrada, nosaltres hem de seguir recte en pujada cap a la pista poliesportiva. Doncs a l'extrem nord-occidental de la pista i darrere dels antics vestuaris tenim la font.


La font queda adossada al marge de la muntanya. La base de la paret és feta amb pedres grans lligades, mentre que la part alta son pedres soltes, construcció característica d'altres fonts d'aquesta contrada.

L'aigua raja generosament per un broc d'acer inoxidable i cau a un cap de tronc buidat.

En un arbre proper a la font tenim un cartell de fusta amb el seu nom pintat. Al seu costat disposem d'un banc de fusta per seure.

Encara avui dia, l'aigua d'aquesta font apaivaga la set dels que juguen a la pista esportiva.