Punts de referència:


Plaça Major (Olost) - Església de Santa Maria d'Olost - Font del Poble o dels Carrer de la Font - Font del Gorg Negre o de la Patrocínia - Gorg Negre - Mas la Rovira - Mas la Riera - Molí de la Riera - Font de Malany o del Mal Any - Font Gran - Plaça Major.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
5.0 Km1h 35'541 m624 m131 m131 mFàcilSiSi13-11-2016

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Plàcid itinerari circular que transcorre per pistes i senders entre camps de conreu, pastures i boscos. El curt recorregut ens permetrà imaginar les emboscades que protagonitzaven les quadrilles de bandolers en el Lluçanès. La ruta passa per diferents masos, travessa el torrent de Sant Genís i arriba per camí ombrívol entre vegetació de bosc humit i de ribera a la font de Malany.


Aproximació:


Començarem la caminada a la plaça Major d'Olost, situada al bell mig del nucli urbà. Si venim de Vic ho farem primer per l'Eix Transversal (C-25) i després trencarem per la carretera C-154 que ens durà directament a Olost. Si venim del Berguedà ens hi atansarem per la carretera C-62. Podem estacionar el vehicle en un dels carrer propers a la plaça Major, nosaltres el vam deixar al carrer Barcelona, hi havia espai de sobres .