Punts de referència:


Parc Audiovisual de Catalunya (Terrassa) - Parc Agroforestal de Terrassa - Llac Petit o Pantà de Can Bogunyà - Font de la Bardissa - Font d'en Janot - Font Trobada - Font de l'Oliva - Parc Audiovisual de Catalunya.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
8.0 Km2h 30'394 m580 m256 m256 mFàcilA trams---20-11-2016

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Plàcida excursió que transcorre pel Parc Agroforestal de Terrassa, emplaçat al nord del municipi. Visitarem el Llac Petit o Pantà de Can Bogunyà i coneixerem quatre fonts, cap d'elles rajava.


Aproximació:


Prendrem com a punt de partida l'aparcament que hi ha al costat del Parc Audiovisual de Catalunya (Antic hospital del Tòrax), situat a l'extrem més al nord del terme municipal de Terrassa. Per accedir-hi cal sortir de Terrassa pel nord i agafar la carretera de Talamanca, la BV--221. Aproximadament a l?'lçada del quilòmetre 3 descrivim una rotonda on abandonem la carretera que segueix cap a Talamanca i trenquem a l'esquerra per una altra carretera que en poc més d'un quilòmetre mor al Parc Audiovisual de Catalunya. A la dreta disposem d'un ampli aparcament per estacionar el vehicle.


Recomanacions: