Punts de referència:


Estació de Sant Miquel de Gonteres (Viladecavalls) - Font del Bosc - Font dels Caçadors o d\'en Moixent - Font dels Lladres - Font de Can Font de Gaià o del Llorer - Font de la Roca de Gaià - Font de la Teula - Estació de Sant Miquel de Gonteres.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
7.0 Km1h 45\'273 m399 m201 m201 mFàcilA tramsSi14-05-2017

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Una plàcida excursió que transcorre per l'extrem occidental de l'agregat de Sant Miquel de Gonteres. Ens permetrà conèixer sis fonts de les rodalies de Viladecavalls i Terrassa.
Des de l'estació de tren baixarem a buscar la riera de Gaià, la qual remuntarem durant prop de dos quilòmetres. Ens desviarem a l'esquerra, vorejarem la finca de Can Font de Gaià i anirem a cercar el camí vell que duu a la Pineda. La nostra fita acabarà a la font de la Teula, situada al torrent del mateix nom. La tornada serà per amples
vials que ens conduiran altre cop al punt d'inici.


Aproximació:


Prendrem com a punt de partida l'estació de tren de Sant Miquel de Gonteres, a Viladecavalls. La línia que hi passa és la de Rodalies R4.


Recomanacions: