Punts de referència:


Collsuspina - Església de la Mare de Déu dels Socors - Font del Raval Picanyol - Mas Picanyol - Font d'Armadans - Cal Cendresa - Armadans - Collada de Costallisa - Serrat dels Rocs - Coll de Noalard - Mas Bellver - Turó de Bellver - Església de Sant Cugat de Gavadons - Coll de Can Regàs - Can Regàs - Font del Regàs - El Camp - Mas l'Oller - Raval de les Casetes - Collsuspina.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
9.0 Km2h 45'868 m1,043 m222 m222 mFàcilA tramsSi11-03-2018

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Avui us proposo una excursió matinal pels voltants de Collsuspina, al Moianès, per conèixer la font del Regàs, considerada el naixement del riu Congost. Aprofitarem per visitar l'església de Sant Cugat de Gavadons i també assolir el modest turó de Bellver, des d'on gaudirem d'excel·lents vistes.


Aproximació:


Des de Moià accedirem a Collsuspina per la carretera N-141C, si venim de Tona prendrem primer la carretera BV-5303 i després seguirem per la N-141C. A l'extrem sud del nucli urbà de Collsuspina, entre els carrers Major i Nou disposem d'un ampli aparcament per estacionar el vehicle.