Punts de referència:


Urbanització Font del Montnegre (Sant Iscle de Vallalta) - Font del Montnegre - Capella de Santa Maria del Montnegre - Font de Santa Maria - Font de la Brinxa - Urbanització Font del Montnegre.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
6.0 Km2h525 m704 m324 m324 mFàcilA tramsSi23-09-2018

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Agradable passejada a l'entorn del Montnegre, a cavall de les comarques del Maresme i del Vallès Oriental. L'objectiu d'avui és conèixer dues fonts; la font del Montnegre i la font de la Brinxa. El recorregut és d'anada i tornada, sempre per pistes i camins ben fresats.


Aproximació:


Prendrem com a punt de partida el carrer del Mas Pons de la urbanització Font del Montnegre, situada a uns quatre quilòmetres al nord en línia recta del nucli urbà de Sant Iscle de Vallalta. A Sant Iscle hi accedirem per la carretera BV-5111 si venim d'Arenys de Munt, si ho fem des de Sant Cebrià serà per la carretera BV-5128, ambdues menen a Sant Iscle. Aquí cal agafar una carretera que surt de l'extrem més oriental del poble i marxa en direcció nord. Al cap d'uns 4,5 quilòmetres serem a la urbanització. Un cop dins de la urbanització rebutgem el primer carrer que trobem a l'esquerra, uns 125 metres després trenquem a l'esquerra i immediatament ho fem a la dreta pel carrer del Mas Pons que enfilem durant 400 metres, fins que som en un eixamplament on podem estacionar el vehicle i començar la caminada.