Punts de referència:


Final carrer Univers (Alella) - Font d'en Mià - Mirador del Mediterrani - Turó d'en Fàbregues de Dalt - Turó de Nou Pins - Turó dels Ginestells o de Ca l'Andreu - Coll de Nou Pins - Barraques de vinya al bosc de les Quatre Torres - Font del Safareig - Font dels Eucaliptus - Font de l'Esquerda - Barraca de vinya al torrent del Fonoll - Font del Sarau - Font del Fonoll - Final carrer Univers (Alella).


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
7.0 Km2h 40'170 m423 m509 m509 mFàcilA tramsSi10-02-2019

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Itinerari intens i divers entre les carenes de la Serralada Litoral i els torrents que alimenten les fonts que visitarem, tot entrant i sortint dels límits del Parc Natural de la Serralada Litoral. Tindrem paisatges panoràmics del litoral i boniques vistes dels torrents i camins de bosc. Coneixerem també elements heretats d'altres temps relacionats amb la producció de la vinya i activitats ramaderes, com barraques excavades al sauló i antigues feixes abandonades.


Aproximació:


Prendrem com a punt de partida el final del carrer Univers, emplaçat al veïnat de Can Comalada, a l'extrem occidental del terme municipal d'Alella.


Recomanacions: