Selecciona la recepta
ALBERGĂNIES FARCIDES (Diversos)
ALL-I-OLI (Salses)
ALL-I-OLI DE CODONY (Salses)
AMANIDA ANNA (Verdures i amanides)
AMANIDA D'ARRĂS BASMATI AMB LLAGOSTINS (Verdures i amanides)
AMANIDA D'ESCAROLA AMB FRUITES DE TARDOR (Verdures i amanides)
AMANIDA D'HIVERN (Verdures i amanides)
AMANIDA DE BACON AMB FORMATGE DE CABRA GRATINAT (Verdures i amanides)
AMANIDA DE BOLETS I CASTANYES (Verdures i amanides)
AMANIDA DE CIRERES MAB SALSA DE TARONJA (Verdures i, amanides)
AMANIDA DE FAVETES A LA MENTA AMB PERNIL (Verdures i amanides)
AMANIDA DE GALETS DE COLORS (La pasta)
AMANIDA DE MONGETA TENDRE AMB OLI DE PERNIL (Verdures i amanides)
AMANIDA DE PASTA (La pasta)
AMANIDA DE PATATA (Verdures i amanides)
AMANIDA DE PERA, BRIE I CACAHUETS (Verdures i amanides)
AMANIDA DE POLLASTRE (Verdures i amanides)
AMANIDA DE PRIMAVERA (Verdures i amanides)
AMANIDA DE TARDOR (Verdures i amanides)
AMANIDA DE TOTS SANTS (Verdures i amanides )
AMANIDA DE TULIPES AMB FORMATGE FRESC (Verdures i amanides)
AMANIDA DEL MAR (Verdures i amanides)
AMANIDA RUSSA (Verdures i amanides)
AMANIDA TĂBIA DE CEPS I FORMATGE DE CABRA (Verdures i amanides)
ĂNEC AMB PERES (Aviram i caça)
ĂNEC ROSTIT (Aviram i caça)
APERITIU DE MUSCLOS ALS TRES PEBROTS (Entrants i entremesos)
ARENGADES AMB RAĂM MOSCATELL (Entrants i entremesos)
AREPAS AMB GUACAMOLE (Entrants i entremesos )
ARRĂS A BANDA A L'ESTIL FAMILIAR (Arrossos)
ARRĂS A BANDA D'EN SANTI SANTAMARIA (Arrossos)
ARRĂS A LA CASSOLA (Arrossos)
ARRĂS A LA CASSOLA AMB BACALLĂ I BOTIFARRA NEGRA (Arrossos)
ARRĂS AL CURRI AMB POLLASTRE I CARBASSĂ (Arrossos )
ARRĂS AL FORN (Arrossos)
ARRĂS AMB CALAMARSETS I ALLS TENDRES (Arrossos)
ARRĂS AMB CARXOFES I CALAMARSETS (Arrossos )
ARRĂS AMB CARXOFES I GAMBES (Arrossos )
ARRĂS AMB CEPS I COSTELLĂ DE PORC (Arrossos)
ARRĂS AMB LLUĂ (Arrossos)
ARRĂS AMB SAMFAINA (Arrossos)
ARRĂS AMB SĂPIA I CARXOFES (Arrossos)
ARRĂS AMB TROMPETES DE LA MORT (Arrossos )
ARRĂS AMB TRONC DE LLUĂ (Arrossos)
ARRĂS AMB XIPIRONS (Arrossos)
ARRĂS BULLIT AMB VERDURES (Arrossos )
ARRĂS DE BOLETS (Arrossos)
ARRĂS DE CLOSCA (Arrossos )
ARRĂS DE CONILL (Arrossos)
ARRĂS DE GALERES I CARXOFES (Arrossos)
ARRĂS DE GALERES I NAVALLES (Arrossos )
ARRĂS DE LLAMĂNTOL (Arrossos )
ARRĂS DE MUNTANYA (Arrossos)
ARRĂS DE PEIX (Arrossos)
ARRĂS DE PEIX D'APROFITAMENT (Arrossos)
ARRĂS DEL SENYORET (Arrossos )
ARRĂS FRED (Arrossos)
ARRĂS FREGIT AMB BOLETS I CARN MAGRA (Arrossos)
ARRĂS MELĂS AMB BOQUES DE BOU DE MAR (Arrossos )
ARRĂS NEGRE (Arrossos )
ARRĂS NEGRE EMPORDANĂS (Arrossos)
ASSORTIT DE CANAPĂS MINIATURA (Entrants i entremesos)
ASSORTIT DE PASTETES FULLADES (Postres )
BACALLĂ A L'ALL I PEBRE (BacallĂ )
BACALLĂ A L'ESTIL DE LLEIDA (BacallĂ )
BACALLĂ A LA LLAUNA (BacallĂ )
BACALLĂ A LA MEVA MANERA (BacallĂ )
BACALLĂ AMB CARXOFES (BacallĂ )
BACALLĂ AMB CIGRONS (BacallĂ )
BACALLĂ AMB PANSES I PINYONS (BacallĂ )
BACALLĂ AMB PATATES A LA CASSOLA (BacallĂ )
BACALLĂ AMB PATATES I ALL-I-OLI (BacallĂ )
BACALLĂ AMB SALSA DE PINYONS (BacallĂ )
BACALLĂ AMB SAMFAINA (BacallĂ )
BACALLĂ EN CASSACA AMB MEL I ESPINACS (BacallĂ )
BACALLĂ GRATINAT A LA MUSELINA D'ALL (BacallĂ )
BAVARESA DE MADUIXES (Pastes i cremes dolces)
BESCUIT GLACĂ DE TORRĂ (Gelats)
BIZCO-FLAM (Postres)
BOLETS EN CONSERVA (Diversos)
BOLLABESSA (Brous, sopes i cremes)
BONĂTOL AMB TOMĂQUET CONFITAT (Peix, marisc i crustacis)
BORREGOS (1ÂȘ fĂČrmula) (Postres)
BORREGOS (2ÂȘ fĂČrmula) (Postres)
BORREGOS FARCITS DE MASSAPĂ (Postres)
BRAĂ BICOLOR DE TRUFA (Postres)
BRAĂ DE GITANO DE CREMA (Postres)
BRAĂ DE GITANO DE NATA (Postres)
BRAĂ DE GITANO DE TRUFA (Postres)
BRAĂ DE GITANO DE XOCOLATA (Postres)
BRANDADA DE BACALLĂ (BacallĂ )
BRAONS DE PORC AMB PURĂ DE POMA (Carns)
BRĂQUIL AMB MONGETES (Verdures i amanides)
BROU NORMAL (Brous, sopes i cremes)
BROU VEGETAL (Brous, sopes i cremes)
BROWNIES (Postres)
BUNYOLS D'ENCIAM (Diversos)
BUNYOLS DE BACALLĂ (Recepta tradicional) (BacallĂ )
BUNYOLS DE BACALLĂ IAIA MIQUELA (BacallĂ )
BUNYOLS DE L'EMPORDĂ (Postres)
BUNYOLS DE POMA (Postres)
BUNYOLS DE VENT (Postres)
CABDELLS AMB AMANIDA DE MARISC (Entrants i entremesos)
CABDELLS AMB TONYINA I ANXOVES (Verdures i amanides)
CABRIT AL FORN A L'ESTIL DELS NANOS (Carns)
CALAMARS A LA ROMANA (Peix, marisc i crustacis)
CALAMARS AMB MONGETES DEL GANXET (Diversos)
CALAMARS FARCITS (Peix, marisc i crustacis)
CALAMARS FARCITS DE BOTIFARRA NEGRA AMB FAVETES (Peix, marisc i crustacis )
CALAMARS ROSTITS (Peix, marisc i crustacis)
CALAMARSETS AMB CARXOFES (Peix, marisc i crustacis)
CALAMARSETS OFEGATS (Peix, marisc i crustacis)
CALĂOTADA (Diversos)
CALĂOTS AL FORN AMB BOTIFARRA NEGRA (Diversos)
CALĂOTS ARREBOSSATS (Verdures i amanides)
CANELONS (La pasta)
CANELONS D'ESPINACS (La pasta )
CANELONS FREDS (La pasta)
CANYA DE LLOM FARCIDA DE PINYA (Carns)
CANYES FARCIDES DE CREMA (Postres)
CARAMEL LĂQUID (Pastes i cremes dolces)
CARGOLS A LA CASSOLA (Diversos)
CARGOLS A LA LLAUNA (Diversos)
CARLOTA DE BAVARESA DE MADUIXA (Postres )
CARN MAGRA ROSTIDA AMB BOLETS (Carns)
CARPACCIO DE PINYA AMB SORBET DE MANDARINA (Gelats)
CARQUINYOLIS (Postres)
CARXOFES AL CALIU DEL MICROONES (Verdures i amanides)
CARXOFES AL FORN AMB PICADA DE FRUITS SECS (Verdures i amanides)
CARXOFES AMB XAMPINYONS A LA GREGA (Diversos )
CARXOFES ARREBOSSADES (Verdures i amanides)
CARXOFES CONFITADES AMB BACALLĂ I ROVELLONS (BacallĂ )
CARXOFES CONFITADES AMB BOLETS (Entrants i entremesos )
CASSOLA DE PEIX (Peix, marisc i crustacis)
CASSOLA MARINERA DE CLOSCA (Peix, marisc i crustacis)
CASSOLETA DE BOTIFARRA AMB BOLETS (Carns)
CASSOLETA DE QUARESMA (BacallĂ )
CASTANYADA (Postres)
CEPS EN ESCALOPA (Entrants i entremesos)
CIGRONS A LA CATALANA (Llegums)
CIGRONS AMB BOTIFARRONS DE CEBA (Llegums)
CIGRONS AMB CANSALADA (Llegums)
CIGRONS ESTOFATS (Llegums)
CINTES AMB BOLETS (La pasta)
CINTES VERDES AMB SALSA DE PINYONS (La pasta)
CLOĂSES A LA PILAR (Peix, marisc i crustacis)
COCA BORRATXA DE PINYA (Postres)
COCA CRUIXENT AMB BRANDADA I ALBERGĂNIES ESCALIVADES (Entrants i entremesos )
COCA DE FORNER (Masses)
COCA DE FULL AMB TOMĂQUETS I OLIVES NEGRES (Entrants i entremesos)
COCA DE LLARDONS (Postres)
COCA DE RECAPTE (Masses)
COCA DE SANT JOAN (Postres)
COCA DEL IOGURT (Postres)
COCA DOLĂA DE SOBRASADA (Postres)
COCA FINA DE CEBA CONFITADA (Masses)
CĂCTEL DE LLAGOSTINS I PINYA (Entrants i entremesos)
CODONYAT (Postres)
COL-I-FLOR A L'AJOARRIERO (Verdures i amanides)
COL-I-FLOR A LA MIRABEL (Verdures i amanides)
COL-I-FLOR GRATINADA (Verdures i amanides)
COMPOTA DE TARONJA (Postres)
CONFITURA DE CABELL D'ĂNGEL (Postres)
CONFITURA DE CIRERES D'ARBOĂ (Postres)
CONFITURA DE TARONJA (Postres)
CONILL A L'ESTIL DE LA IAIA MIQUELA (Aviram i caça)
CONILL AMB CARGOLS (Aviram i caça)
CONSERVA DE BONĂTOL EN ESCABETX (Peix, marisc i crustacis)
COQUES CRUIXENTS DE PEIX BLAU AMB CEBA CONFITADA (Entrants i entremesos)
CORONA DE BRIOIX AMB NATA (Postres)
CORONA DE TARONJA I XOCOLATA (Postres)
CORONA DE XOCOLATA AMB CONFITURA DE TARONJA (Postres)
COSTELLA DE PORC AMB CASTANYES (Carns)
COSTELLAM DE PORC A LA MEL (Carns)
COSTELLAM DE PORC AL FORN (Carns)
COULANT DE XOCOLATA AMB CREMA DE JENGIBRE (Postres)
CREMA AGRA DE CEBOLLĂ (Salses)
CREMA ANDORRANA (Postres)
CREMA ANGLESA (Pastes i cremes dolces)
CREMA CATALANA (Postres)
CREMA CREMADA DE XOCOLATA I CAFĂ (Postres)
CREMA DE CARAMEL (Pastes i cremes dolces)
CREMA DE CARBASSA (Brous, sopes i cremes)
CREMA DE FORMATGE AMB GRANISSAT DE FRUITS VERMELLS (Postres)
CREMA DE MANDARINA (Postres)
CREMA DE MANTEGA (Pastes i cremes dolces)
CREMA DE SANT JOSEP (Postres)
CREMA DE TRUFA (Pastes i cremes dolces)
CREMA PASTISSERA (Pastes i cremes dolces)
CREPES DE SALMĂ AMB SALSA DE GAMBES (Entrants i entremesos)
CRESTES (Masses)
CRESTES DE CARN (Diversos)
CRESTES DE TONYINA (Diversos)
CRISPETES (Postres)
CROCANTI (Postres)
CROISSANTS (Postres)
CROQUETES DE FORMATGE DE CABRA (Diversos)
CROQUETES DE L'ĂVIA (Diversos)
CROQUETES DE POLLASTRE (Diversos)
CROQUETES DE SANTA TERESA (Postres)
CROQUETES DE XOCOLATA (Postres)
CUETES DE RAP A L'ALL CREMAT (Peix, marisc i crustacis)
CUIXETES DE POLLASTRE A LA PORTUGUESA (Aviram i caça)
CUPCAKES AMB COBERTURA DE XOCOLATA (Postres )
DĂTILS AMB FORMATGE I NOUS (Entrants i entremesos)
DONUTS (Postres )
ELS OUS (1ÂȘ PART) (Ous)
ELS OUS (2ÂȘ PART) (Ous)
EMPANADA GALLEGA DE TONYINA (Diversos)
EMPEDRAT DE CIGRONS (Verdures i amanides)
ENDĂVIES AMB FRUITES (Verdures i amanides)
ENSAĂMADA (Postres)
ESCABETX DE SALMĂ A LA TARONJA (Peix, marisc i crustacis)
ESCALIVADA (Verdures i amanides)
ESCAMARLANS AMB CARXOFES CONFITADES (Entrants i entremesos)
ESCUDELLA DE CADA DIA (Brous, sopes i cremes)
ESCUDELLA I CARN D'OLLA (Brous, sopes i cremes)
ESCUMA DE LLIMONA (Postres)
ESPAGHETTIS A LA BOLOGNESA (La pasta)
ESPAGHETTIS A LA CARBONARA (La pasta)
ESPAGHETTIS AL PESTO (La pasta)
ESPATLLA DE XAI AL FORN (Carns )
ESPINACS A LA CATALANA (Verdures i amanides)
ESQUEIXADA DE BACALLĂ (Verdures i amanides)
FALS CEVICHE D'ESCOPINYES I ALVOCAT (Entrants i entremesos )
FARĂA DE NADAL (Diversos)
FARCELLETS DE COL (Diversos)
FAVES AMB FESTIVAL DE COLORS (Lllegums)
FAVES ESTOFADES A LA CATALANA (Llegums)
FIDEUS AMB CARN A LA CASSOLA (La pasta)
FIDEUS AMB SĂPIA (La pasta)
FIGUES AMB ANXOVES (Entrants i entremesos)
FILET DE PORC AMB SALSA DE FRUITS VERMELLS (Carns)
FILETS DE LLOBARRO AMB VERDURETES SALTEJADES (Peix, marisc i crustacis)
FLAM (Masses)
FRICANDĂ (Carns)
FRICANDĂ DE CARXOFES (Verdures i amanides)
FRICANDĂ DE SĂPIA (Peix, marisc i crustacis)
FRUITES EN ALMĂVAR (Postres)
GALETES COOKIES (Postres)
GALETES DE LA MIREIA (Postres)
GALL A LA MEUNIER (Peix, marisc i crustacis)
GALL DE SANT PERE AL FORN (Peix, marisc i crustacis )
GAMBES AL FORN (Peix, marisc i crustacis )
GASPATXO DE MADUIXOTS AMB RICOTTA A L'ALFĂBREGA (Brous, sopes i cremes)
GELAT DE CANYELLA (Gelats)
GELAT DE CARAMEL (Gelats)
GELAT DE MENTA I XOCOLATA AFTER EIGHT (Gelats)
GELAT DE XOCOLATA (Gelats)
GELAT RĂPID DE LLIMONA (Gelats)
GELATS I SORBETS (Gelats)
GLAĂA (Pastes i cremes dolces)
GLAĂA DE XOCOLATA (Postres)
GOT DE CREMA ANGLESA AMB POMA CARAMEL.LITZADA (Postres)
GRAELLADA DE VERDURES AMB ROMESCO (Verdures i amanides)
GRANISAT DE LLIMONA (Begudes)
GRANISAT DE MADUIXA (Begudes)
GRATACEL DE BACALLĂ ESQUEIXAT (Verdures i amanides)
GRATACEL DE TOMĂQUET (Verdures i amanides)
GRATINAT D'ESPĂRRECS AMB SALMĂ (Peix, marisc i crustacis)
GUACAMOLE (Salses )
HAMBURGUESA XXL (Carns)
HAMBURGUESES AMB CEBA CONFITADA (Carns)
HOJUELAS (Postres)
IOGURT (Begudes)
LA PASTA (La pasta)
LASSANYA A LA BOLOGNESA (La pasta)
LASSANYA D'ESPINACS (La pasta )
LASSANYA DE PATATA I BACON (Diversos)
LECHE FRITA (Postres)
LES CREPES (Pastes i cremes dolces)
LES TRUITES (Ous)
LES VERDURES (Verdures i amanides)
LIONESES (Postres)
LLACETS AMB GAMBES I FREDOLICS A LA VINAGRETA (La pasta)
LLAGOSTINS GRATINATS (Peix, marisc i crustacis)
LLAMINERA AMB MOIXERNONS (Carns)
LLAMINERA DE PORC A LA REDUCCIĂ DE TARONJA (Carns )
LLAMINERA DE PORC AMB CROSTA DE FULL, POMA I FOIE (Carns )
LLAMINERA DE PORC AMB SALSA AGREDOLĂA DE CIRERES (Carns )
LLENTIES ESTOFADES AMB COSTELLA DE PORC I XORĂĂ (Llegums)
LLENTIES ESTOFADES AMB VERDURES (Llegums)
LLIBRETS DE LLOM (Carns)
LLOBARRO A LA DONOSTIARRA AMB PATATES I CEBES (Peix, marisc i crustacis)
LLOBARRO AL FORN AMB PATATES (Peix, marisc i crustacis)
LLOM A LA MOSTASSA ANTIGA (Carns)
LLOM A LA SAL AMB COMPOTA DE POMA (Carns)
LLOM AMB POMA (Carns)
LLOM AMB SALSA DE PINYA (Carns)
LLOM DE LLOBARRO AMB PASTA DE FULL (Peix, marisc i crustacis)
LLUĂ A L'ESTIL DE LA TORRE DEL BRENY (Peix, marisc i crustacis)
LLUĂ A LA BASCA (Peix, marisc i crustacis)
LLUĂ A LA SALSA VERDA (Peix, marisc i crustacis)
LLUĂ AMB PARMESĂ I CONFITAT DE TOMĂQUET (Peix, marisc i crustacis )
LLUĂ AMB PATATES (Peix, marisc i crustacis)
LLUĂ EXQUISIT (Peix, marisc i crustacis)
LLUĂ FARCIT AL FORN (Peix, marisc i crustacis )
LLUĂ FREGIT AMB GRAELLADA DE VERDURES I ROMESCO (Peix, marisc i crustacis )
LLUERNA AMB TĂRTAR DE TOMĂQUET (Peix, marisc i crustacis)
MACARRONS A LA BOLOGNESA (La pasta )
MACARRONS A LA NAPOLITANA (La pasta)
MACARRONS AMB TARONGINA (La pasta)
MACARRONS AMB XORĂĂ (La pasta)
MACARRONS CASOLANS (La pasta)
MACEDĂNIA DE FRUITES (Postres)
MADUIXOTS AMB NATA (Postres)
MADUIXOTS AMB VINAGRE (Postres)
MAGDALENES (Postres)
MAGRANA AMB MATĂ I GELATINA DE MENTA (Postres)
MANDARINES GELADES (Gelats)
MANDONGUILLES AMB SĂPIA (Carns)
MANDONGUILLES DE LA NĂRIA (Carns)
MANTECADES A LA CATALANA (Postres)
MANTECADES AL VI (Postres)
MAR I MUNTANYA SENSE FEINA AMB ARRĂS DE PALS (Arrossos )
MARGARIDES AMB TONYINA (La pasta)
MATĂ AMB MEL (Postres)
MELINDROS (Postres)
MELMELADA DE PEBROT VERMELL (Salses)
MELMELADA DE PRĂSSEC (Postres )
MENESTRA DE VERDURES (Verdures i amanides)
MINI-CANELONS DE BOLETS (La pasta)
MONGETES AMB BOTIFARRA (Llegums)
MONGETES AMB CLOĂSES (Llegums)
MONGETES DEL GANXET (Llegums)
MONGETES DEL GANXET AMB CLOĂSES (Llegums )
MONGETES DEL GANXET AMB ROVELLONS (Llegums)
MONGETES DEL GANXET SORTINT DE L'OLLA (Llegums)
MONGETES TENDRES AMB SOFREGIT DE BOTIFARRA (Verdures i amanides)
MOUSSE DE LLIMONA (Postres)
MOUSSE DE LLIMONA RĂPID (Postres)
MOUSSE DE MANDARINA (Postres )
MOUSSE DE TARONJA (Postres)
MOUSSE DE TORRĂ DE XIXONA (Postres)
MOUSSE DE XOCOLATA (Postres)
MOUSSE GELADA DE XOCOLATA AMB CARAMEL D'EUCALIPTUS (Gelats)
MUFFINS ANGLESOS (Masses)
MUSCLOS (Peix, marisc i crustacis )
MUSCLOS A LA MARINERA (Peix, marisc i crustacis)
MUSCLOS AL VAPOR (Peix, marisc i crustacis)
NATA AMB NOUS (Postres)
NATILLES DE XOCOLATA AMB NATA DE CĂTRICS (Postres)
OLIVES TRENCADES DE L'AVI (Diversos)
ORADES A LA MARINERA (Peix, marisc i crustacis)
ORADES A LA SAL (Peix, marisc i crustacis)
ORADES AL FORN Al VI BLANC (Peix, marisc i crustacis)
ORADES AL FORN AMB FRUITS SECS (Peix, marisc i crustacis)
ORADES AL FORN AMB OLIVES (Peix, marisc i crustacis)
ORXATA DE XUFLES (Begudes)
OSSOBUCO DE VEDELLA (Carns )
OUS AL PLAT AMB PĂSOLS (Ous)
OUS AL PLAT AMB SALTEJAT DE BOLETS I BOTIFARRĂ (Ous)
OUS REMENATS AMB FREDOLICS (Ous)
OUS SORPRESA (Ous)
PA AMB TOMĂQUET (Diversos)
PA DE NOUS I PANSES (Masses)
PA DE PESSIC (Postres)
PA DE PESSIC "NATI" (Postres)
PA DE PESSIC DE CARBASSA (Postres)
PA DE PESSIC DE XOCOLATA (Postres)
PANELLETS (Postres)
PANETS DE VIENA FARCITS DE CARN I OU (Entrants i entremesos )
PAPARAJOTES (Postres)
PASTA CHOUX (Pastes i cremes dolces)
PASTA DE BRIOIX (Pastes i cremes dolces)
PASTA DE FREGIR (Masses )
PASTA DE MERENGA (Pastes i cremes dolces)
PASTA DE TRUFA (Pastes i cremes dolces)
PASTA FULLADA (Pastes i cremes dolces)
PASTA FULLADA AMB CREMA (Postres)
PASTA FULLADA AMB TRUFA (Postres)
PASTA MULTICOLOR AMB VERDURETES SALTEJADES (La pasta )
PASTA TRENCADA (Pastes i cremes dolces)
PASTES DE TE ARRISSADES (Postres)
PASTES DE TE TALLADES (Postres)
PASTĂS A LES DUES CREMES (Postres)
PASTĂS D'AMETLLES GLACEJAT (Postres)
PASTĂS D'ANIVERSARI (Postres)
PASTĂS DE BAVARESA DE MADUIXA (Postres)
PASTĂS DE CACAU AMB COMPOTA DE TARONJA (Postres)
PASTĂS DE CARN I PATATA (Carns)
PASTĂS DE CREMA AMB LIONESES (Postres )
PASTĂS DE CREMA GLACEJAT (Postres )
PASTĂS DE FORMATGE (Postres)
PASTĂS DE FORMATGE AMB BASE DE GALETA (Postres)
PASTĂS DE LLIMONA "LAURA I MARTA" (Postres)
PASTĂS DE LLIMONA AMB MADUIXOTS (Postres )
PASTĂS DE LLIMONA MONTSE TAPIA (Postres)
PASTĂS DE MANTEGA (Postres)
PASTĂS DE NATA AMB MADUIXES (Postres)
PASTĂS DE PA DE MOTLLE (Entrants i entremesos)
PASTĂS DE PASTANAGA I NOUS AMB COBERTURA DE COCO (Postres)
PASTĂS DE POMA (Postres)
PASTĂS DE TRUFA (Postres)
PASTĂS DE TRUFA I NATA AMB LIONESES (Postres)
PASTĂS DE XOCOLATA AMB FRUITS SECS (Postres)
PASTĂS DE XOCOLATA I TORRĂ (Postres)
PASTĂS DUES TRUFES (Postres)
PASTĂS FRED DE PATATA (Diversos)
PASTĂS FRESC DE LLIMONA AMB BASE DE GALETA (Postres )
PASTĂS FRESC DE LLIMONA AMB FRUITS VERMELLS (Postres )
PASTĂS GELAT D'AVELLANES (Gelats)
PASTĂS GELAT DE MADUIXA (Postres)
PASTĂS MARBRE (Postres)
PASTĂS SELVA NEGRA (Postres)
PASTISSETS DE CARN I POMA (Diversos)
PASTISSETS DE LES TERRES DE L'EBRE (Postres)
PATATES A LA CASSOLA (Diversos)
PATATES D'EN PERLO (Entrants i entremesos )
PATATES D'OLOT (Entrants i entremesos)
PATATES FADRINES DE LA CERDANYA (Verdures i amanides)
PATATES FARCIDES (Entrants i entremesos)
PATATES FREGIDES (Entrants i entremesos)
PATATES GRATINADES AMB ALL-I-OLI (Entrants i entremesos)
PATĂ D'OLIVES (Diversos)
PATĂ DE PEBROTS ESCALIVATS AMB NOUS (Entrants i entremesos)
PEBROTS FARCITS DE BRANDADA DE BACALLĂ (Diversos)
PEBROTS FARCITS DE CARN (Diversos)
PEIX AL FORN (Peix, marisc i crustacis)
PEIX AL FORN AMB PATATES (Peix, marisc i crustacis)
PERLINES DE FORMATGE AMB TOMĂQUET (La pasta)
PĂSOLS OFEGATS A L'ESTIL DE LLAVANERES (Llegums)
PĂSOLS OFEGATS A L'ESTIL FAMILIAR (Llegums)
PETITS PASTISSOS DE MOUSSE DE XOCOLATA (Postres)
PICANTà FARCIT (Aviram i caça)
PICANTONS AL FORN (Aviram i caça)
PINYA TROPICAL AMB CREMA CATALANA (Postres)
PIRULETES DE PARMESĂ (Entrants i entremesos)
PIZZA (Masses)
PIZZI-BARRES (Entrants i entremesos)
PLANXA DE XOCOLATA AMB NATA I FRUITS VERMELLS (Postres)
PLUM CAKE (Postres)
POLLASTRE AL FORN (Aviram i caça)
POLLASTRE AMB ESCAMARLANS (Aviram i caça)
POLLASTRE AMB OLIVES I CANYELLA (Aviram i caça)
POLLASTRE AMB POMES (Aviram i caça)
POLLASTRE FARCIT (Aviram i caça)
POLLASTRE ROSTIT A LA CATALANA (Aviram i caça )
POMES AL FORN (Postres)
POMES CARAMEL.LITZADES (Postres)
POMES FARCIDES DE CREMA (Postres)
POP A LA GALLEGA A FEIRA (Peix, marisc i crustacis)
POPETS A LA CANYELLA (Peix, marisc i crustacis)
POPS AMB ALL-I-OLI I PATATES (Peix, marisc i crustacis)
POSTRES DE MĂSIC (Postres)
PUDDING DE COCO (Postres)
PUDDING DE LLIMONA (Postres )
PUDDING DE PA (Postres)
PUDDING DE PANETTONE (Postres )
PUDDING DE PINYA (Postres)
PUDDING DE TARONJA (Postres)
QUICHE LORRAINE (Diversos)
RAJOLA CRUIXENT DE XOCOLATA I BLAT DE MORO SALAT (Postres)
RAP AMB PEBROTS DEL PIQUILLO I OLI DE FESTUCS (Peix, marisc i crustacis )
RATAFIA CATALANA (Begudes)
RAVIOLIS DE CARN AMB SALSA BEIXAMEL (La pasta)
RAVIOLIS DE CARN AMB TOMĂQUET (La pasta)
RAVIOLIS DE FORMATGE AL PESTO (La pasta)
RAVIOLIS DE FORMATGE AMB SALSA DE BOLETS (La pasta)
REMENAT DE BOLETS A LES TRES BOTIFARRES (Diversos)
RISSOTO DE TROMPETES DE LA MORT AMB GORGONZOLA (Arrossos )
ROAST BEEF (Carns)
RODà DE POLLASTRE FARCIT DE PERNIL I BACà (Aviram i caça )
RODĂ DE PORC FARCIT AMB MOSTASSA (Carns )
RODĂ DE PORC FARCIT DE PANSES I PINYONS (Carns )
ROSCO CORDOVĂS DE L'ANTONIO (Postres )
ROSES DEL DESERT (Postres)
ROSQUILLES (Postres)
ROSQUILLES D'ANĂS (Postres)
ROSQUILLES FREGIDES DE LA JOANA (Postres)
ROSSEJAT DE FIDEUS (FIDEUĂ) (La pasta)
ROTLLETS D'ESTIU (Entrants i entremesos)
SABLĂ BRETĂ AMB XOCOLATA (Postres)
SALMĂ A LA PAPILLOTTE (Peix, marisc i crustacis)
SALMĂ AL FORN AMB FORMATGE DE CABRA (Peix, marisc i crustacis )
SALMĂ AMB SALSA DE FORMATGE I VERDURETES (Peix, marisc i crustacis)
SALSA A L'ESTIL DE CADAQUĂS (Salses)
SALSA BEIXAMEL (Salses)
SALSA BOLOGNESA (Salses)
SALSA CATALANA (Salses)
SALSA DE CALĂOTS (Salses)
SALSA DE GAMBES (Salses)
SALSA DE TOMĂQUET (Salses)
SALSA MAIONESA (Salses)
SALSA MORNAY (Salses)
SALSA ROMESCO (Salses)
SALSA ROSA (Salses)
SALSA VINAGRETA (Salses)
SALSA VINAGRETA D'OLIVES NEGRES (Salses)
SALTAT DE FRUITES AMB GELAT DE VAINILLA (Postres)
SALTAT DE LLENTIES I VERDURETES AMB OUS FERRATS (Llegums)
SALTEJAT DE BOLETS AMB BOTIFARRA I MONGETES (Diversos)
SAMFAINA (Verdures i amanides)
SANGRIA (Begudes)
SANT MARC DE CREMA (Postres)
SANT MARC DE MADUIXA (Postres)
SANT MARC DE NATA (Postres)
SANT MARC DE TRUFA (Postres )
SARA (Postres)
SARDINES A LA BRASA (Peix, marisc i crustacis )
SARDINES EN ESCABETX (Peix, marisc i crustacis)
SARSUELA DE PEIX (Peix, marisc i crustacis)
SEMIFRED DE CANYELLA (Postres)
SEMIFRED DE MĂRES (Postres )
SĂPIA AMB PĂSOLS (Diversos)
SOPA D'ALL (Brous, sopes i cremes)
SOPA DE CARBASSĂ (Brous, sopes i cremes)
SOPA DE CEBA GRATINADA (Brous, sopes i cremes)
SOPA DE FREDOLICS (Brous, sopes i cremes)
SOPA DE PEIX D'APROFITAMENT (Brous, sopes i cremes)
SOPA FREDA DE TOMĂQUET "GASPATXO" (Brous, sopes i cremes)
SORBET DE LLIMONA (Gelats)
SORBET DE MADUIXA (Gelats)
SORBET DE MANDARINA (Gelats )
SUBTILESES DE FORMATGE (Postres)
SUQUET DE BOTIFARRA, SĂPIA I MONGETES (Diversos)
SUQUET DE PEIX RĂPID (Peix, marisc i crustacis)
TALLARINES AMB RAGĂ DE BOLETS I BOTIFARRA (La pasta)
TALLARINES AMB TROMPETES DE LA MORT I PARMESĂ (La pasta )
TALLARINES DE SĂPIA AMB GAMBETES I CLOĂSES (La pasta )
TARONGES CONFITADES (Postres)
TARONGES FARCIDES (Postres)
TARTA "SAINT-HONORĂ" (Postres)
TARTA AL WHISKY (Postres)
TARTA DE "SANTIAGO" (Postres)
TARTA DE CABELL D'ĂNGEL (Postres)
TARTA DE CREMA DE CANYELLA I XOCOLATA (Postres)
TARTA DE FORMATGE (Postres )
TARTA DE FRUITA FRESCA (Postres)
TARTA DE FRUITES DEL BOSC (Postres)
TARTA DE MADUIXOTS (Postres)
TARTA DE MONDOĂEDO (Postres)
TARTA DE PINYA A LA LLIMONA (Postres)
TARTA DE POMA ALEMANYA (Postres)
TARTA DE POMA CLĂSSICA (Postres)
TARTA DE POMA FILETEJADA (Postres)
TARTA DE PORROS I BOLETS (Diversos)
TARTA DE TRUFA (Postres)
TARTA DE XOCOLATA REINA DE JAVA (Postres)
TARTA FARCIDA DE MOUSSE DE FORMATGE (Postres)
TARTA FULLADA DE CARN (Carns)
TARTA SACHER (Pastes i cremes dolces)
TARTA VOLCĂ (Postres)
TARTALETES EXPRĂS AMB POMA I CARBASSA (Postres)
TATĂN DE POMA (Postres)
TERNASCO AL FORN (Carns)
TIRAMISĂ (Postres)
TIRETES DE POLLASTRE AL IOGURT (Aviram i caça)
TOMĂQUETS FARCITS (Entrants i entremesos)
TORNEMIS (Postres)
TORRADA AMB MADUIXOTS I ANXOVES (Entrants i entremesos)
TORRĂ DE CREMA CREMADA (Postres)
TORRĂ DE FRUITA (Postres)
TORRĂ DE SANT JORDI (Postres)
TORRĂ DE TRUFA (Postres)
TORRĂ FARCIT DE FRUITA (Postres)
TORTADA D'AMETLLES DE BANYOLES (Postres)
TORTELL DE CREMA (Postres )
TORTELL DE NATA (Postres)
TORTELL DE REIS (Postres)
TORTELLINIS DE FORMATGE AMB SALSA DE NOUS (La pasta)
TORTUGA DE BRIOIX AMB CREMA (Postres)
TRENA DE BRIOIX AMB NATA (Postres )
TRINXAT DE LA CERDANYA (Verdures i amanides)
TRINXAT DE PATATES AMB FREDOLICS (Entrants i entremesos)
TRONC DE LLUĂ A LA DONOSTI AMB PATATES AL VAPOR (Peix, marisc i crustacis)
TRONC DE LLUĂ A LA MARINERA (Peix, marisc i crustacis)
TRUFES (Postres)
TRUITA D'ENCIAM I TONYINA (Ous)
TRUITA DE CARBASSĂ (Ous)
TRUITA DE CARXOFES (Ous)
TRUITA DE FORMATGE LLIGADA AMB PERNIL (Ous)
TRUITA DE MONGETES AMB BOTIFARRA NEGRE (Ous)
TRUITA DE PATATA I CEBA (Ous)
TRUITA DE PATATES FREGIDES DE XURRERIA (Ous)
TULIPES de CARBASSĂ (Entrants i entremesos )
TURBOT AGREDOLĂ AMB PINYONS (Peix, marisc i crustacis)
TURONS DE MONIATO, CASTANYA I CODONYAT A LA XOCOLATA (Postres)
VACHERIN GELAT AMB FRUITES DEL BOSC (Postres)
VEDELLA A LA JARDINERA (Carns)
VEDELLA AMB BOLETS (Carns)
VEDELLA EN SUC (Carns)
VERDURES D'ESTIU A LA PAPILLOTA (Entrants i entremesos)
XATONADA (Verdures i amanides)
Selecciona la categoria
Arrossos
Aviram i caça
BacallĂ
Begudes
Brous, sopes i cremes
Carns
Diversos
Entrants i entremesos
Gelats
La pasta
Llegums
Masses
Ous
Pastes i cremes dolces
Peix, marisc i crustacis
Postres
Salses
Verdures i amanides